Antena Căutare

Ciprian i-a dat „cădere” lui Cheloo: „20 CM..., dar în pantaloni ai 14”. Reacția fabuloasă a juratului iUmor

Ciprian este un tânăr cu talent, un talent pe care-l pune-n rime și-l cântă în ritm de hip hop. A avut un moment, care l-a iritat pe Cheloo, dar juratul iUmor a reușit să-și stăpânească emoțiile și să-l mintă cu seninătate

Ciprian este un tânăr cu talent, un talent pe care-l pune-n rime și-l cântă în ritm de hip hop. A avut un moment, care l-a iritat pe Cheloo, dar juratul iUmor a reușit să-și stăpânească emoțiile și să-l mintă cu seninătate.

Concurentul a venit cu o piesă în care i-a „roast”-uit pe Delia, Mihai Bendeac și pe Cheloo, iar la final a avut parte de cuvinte frumoase din partea tuturor. Cel puțin aparent, Cheloo a fost impresionat, dar realitatea a fost alta.

„Reprezinți 20 CM și-n pantaloni ai 14”, a fost replica țintită spre celebrul cântăreț de hip-hop și când toată lumea se aștepta să înceapă scandalul, a venit surpriza. Cheloo l-a încurajat pe Ciprian, l-a complimentat pentru mesajul transmis și a avut un dialog nefiresc de pașnic.

Totul a fost însă o iluzie!

#FostelePăcătoase. Taisia și Loreta, credincioasele anului 2019. „Am făcut o clismuliță. Una mică. Acum sunt curată”... Horia Boteanu se remarcă la ,,iUmor'' cu un număr de pantomimă care a amuzat toți jurații! Reacția lui Cheloo a surprins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x