Antena Căutare

Radu Bucălae, cu mâna ruptă, dar cu priză totală la public! Concurentul merge în finala "iUmor" cu ajutorul aplicaţiei. Trebuie să revezi momentul

Radu Bucălae este concurentul trimis în finală cu ajutorul aplicaţiei iUmor. Aseară, emisiunea a fost lider de audienţă la nivel comercial, dar şi naţional.

Radu Bucălae este concurentul trimis în finală cu ajutorul aplicaţiei iUmor.

Concurentul a reuşit să-i cucerească atât pe juraţi, cât şi publicul de acasă.

Duminică seara, cu o mână imobilizată și jumătate de gură, Radu Bucalae a luat pe rând și a dezbătut problemele care apar într-o relație. De la discuțiile interminabile, la compromisurile apărute atunci când un cuplu decide să locuiască împreună, toate i-au mers la suflet lui Mihai Bendeac. "Parcă spune povestea vieţii mele!", a conchis juratul.

"Mi-aş face buzunar de pungi la şosete şi la chiloţi!", a dezvăluit concurentul, înainte de a începe să povestească cu umor despre prima lui relaţie serioasă...şi iubita lui risipitoare.

I-a făcut pe juraţi să râdă cu gura până la urechi, iar răsplata a fost pe măsură! Iar publicul l-a îndrăgit, i-a apreciat stand up-ul şi... l-a votat!

FELICITĂRI, RADU!

Cea de-a treia ediție „iUmor” din cel de-al patrulea sezon a fost lider de audiență... Mihai Bendeac, juratul „iUmor”, amintiri din copilărie! Mai ceva ca Nică! "Mereu am fost urâțel, nu am avut tupeu d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x