Antena Căutare

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Romulus Stoicescu a iscat discuții în juriu. Cheloo: „Am ascendentul în pictiseală”

Romulus Stoicescu se impune cu seriozitate pe scena iUmor. Acesta a fost uimit de decizia juriului.

colaj Romulus Stoicescu pe scena iUmor, romulus și janette, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătore! Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Romulus Stoicescu dezvăluie că apariția la iUmor i-a adus și mai mulți fani. Acest a fost uimit să-l recunoască oamenii pe stradă, chiar și cei mai în vârstă.

„Eu n-am venit să câștig”, spune tânărul care a luat ca pe un câștig faptul că a devenit viral în online.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența cu umorul specific

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Romulus Stoicescu a iscat discuții în juriu. Cheloo: „Am ascendentul în pictiseală”

Concurentul surprinde cu o scenetă inedită. Un posibil candidat la funcția de primar dorește să afle de la vrăjitoare rețeta perfectă pentru a câștiga cursa. Dialogul celor doi este savuros.

„Speram și eu măcar la un strop de milă”, spune candidatul.

Cine a spus că Romulus poate fi greu de urmărit? Aproape toți în culisele emisiunii, însă umorul său i-a cucerit.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Alina Pușcaș și Radu Vâlcan cum nu i-ai mai văzut

Romulus Stoicescu, jurizare în ediția din 19 mai 2024 la iUmor

„De unde să-ncepem”, spune Bordea la finalul numărului.

„Inculpat, pas în față”, îi cere Cheloo.

„E clar că tu ai venit aici pentru că ai avut foarte multe vizualizări”, spune Cosmin Natnaticu.„Și ai adus-o pe Janette care vorbește pe TikTok despre zodii. Ai zis de Gemeni nașpa, deci nu te suport.”

„Săgetătorii cum sunt, sunt ok?” o întreabă Bordea.

„Buni la pat” îi răspunde tânăra.

„Eu am ascendentul în pictiseală. Haideți să schimbăm ceva”, propune Cheloo. „Este de departe cel mai plictisitor concurent din acest sezon.”

„Romulus, nu e bine ce s-a întâmplat aici”, adaugă și Bordea.

„Mie mi-a plăcut”, spune Natanticu. „Tu ești unic. Bravo pentru încercarea asta.”

„L-am încurcat”, strigă Janette.

Astfel, Romulus Stoicescu a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 12, sezonul 16. Delia, o nouă lege. Ionuț Rusu: „E o conspirație”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Andreea Vînătoru știe combinația perfectă pentru a încânta audiența. Bordea: „... Semifinala iUmor sezonul16, 19mai2024. Aurelia Bâță și Mariana Stoica, cântatul găinii. Bordea:„Se îmbracă în naș de dou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x