Antena Căutare

"Vă mai amintiți de mine? Prostul care e a căzut. Eu sunt". Cătă Dum, revenire spectaculoasă la iUmor. Cheloo: "Mi-am retrăit o secundă din copilărie"

Cătă Dum (Cătălin Dumitru)  a prezentat un număr de stand up comedy, pe scena de la iUmor, care i-a ţinut în priză pe juraţi, până la finalul momentului. 

Cătă Dum (Cătălin Dumitru) a prezentat un număr senzațional de stand up comedy, pe scena de la iUmor, care i-a ţinut în priză pe juraţi, până la finalul momentului.

Revenirea spectaculoasă a concurentului i-a trezit amintiri lui Cheloo: "Mi-am retrăit o secundă din copilărie. Când mi-ai spus toate fazele alea cu maică-ta care te învăța, eu mi-am amintit de tata!

Închid ochii și îmi amintesc: în fața clasei, taică-miu înfipt cu mâna în perciuni, eu ridicat într-un picior. <Băi, nu e bine să faci asta, vino afară să îți arăt eu! Doamnă, lăsați-mă că îi arăt eu!>

"Dragobete, sex la băutură!". Dan Badea despre iubi și problemele din cuplu: "Când am mers la Paris, am fost într-o "boulangerie". Am strâns trei ore din fund. Simțeam o amenințare aici"

"Satana, du-te de aici!". Gata, s-a zis cu abstinența! Mihai Bendeac, tăvălit în făină de Antonina: "Ea î... "Pe el Mihai îl cheamă / Toată lumea îl adoară". Bendeac, cerut în căsătorie, de o tânără domniță: "Eu lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x