Antena Căutare

Mihai și Gabi, doi gemeni faimoși, cuceresc bucătăria Junior Chef

La prima vedere nu îi poți deosebi. În realitate ei sunt foarte diferiți: unul este mai mare cu 5 minute, celelalt are o aluniță distinctivă, însă amândoi au venit determinați să câștige competiția

La prima vedere nu îi poți deosebi. În realitate ei sunt foarte diferiți: unul este mai mare cu 5 minute, celelalt are o aluniță distinctivă, însă amândoi au venit determinați să câștige competiția.

"Am venit să câștigăm Junior Chef pentru că avem putere dublă!", strigă Mihai și Gabi în cor. "De data asta se face totul la dublu!", afirmă concurenții care pornesc plini de încredere, gata să îi cucerească pe jurați. Cei doi au decis să impresioneze printr-un fel principal și un desert: Saltimboca și clătite cu cremă de Mascarpone.

Pentru Horia este cel mai de temut jurat, celor doi gemeni le este frică de el, lucru evident după remarca făcută de Vîrlan la adresa copiilor. Aceștia au fost "dați afară" pentru scurt timp fiindcă unul nu era spălat pe mâini iar celelalt nu se ștersese de apă. Spiritele au fost calmate repede și gemenii au trecut la treabă.

Luați la întrebări, frații Chinez mărturisesc că sunt obișnuiți cu aparatele de filmat, fiind protagoniștii unor reclame și actori în filmul "Poziția copilului"."Toată școala zice că suntem niște mici mari vedete! Am făcut până acum șapte reclame și 10 filme, printre care și <Poziția copilului>!", povestesc cu mândrie cei doi. Ei au intrat în culisele producțiilor și au mărturisit că de fapt doar unul primise rolul, dar pentru că era foarte obositor la filmări, celelalt îl înlocuia jumătate din timp.

Deși sunt extrem de joviali, micuții ascund o poveste emoționantă, cu un tată care i-a părăsit și de la care au 13 frați, prin multe colțuri ale lumii. Cu toate acestea, ei sunt recunoscători pentru tot ceea ce Dumnezeu le-a dat. Cu marele premiu își doresc să repare casa în care trăiesc și să "îi repare" picioarele mamei.

Trecând la bucătărit, Gabi pare să aibă probleme, clătita jucându-i feste. Cu toate acestea, cei doi reușeșsc să termine preparatele și îi invită pe jurați la degustare.

Gabi, nemulțumit de ce a ieșiti, crede că nu va reuși să treacă mai departe. Jurații însă le propun un târg, amândoi să participe în competiție ca un tot unitar, ajutându-se unul pe altul, iar Mihai fiind șeful.

Cei doi primesc trei de DA ca echipă și merg mai departe alături de Anca Lungu.

Anca Lungu a promis că va repara casa unor copii de la “Junior Chef”... Concurenții Junior Chef își încearcă norocul spre mare competiție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x