Antena Căutare

Pregătiri pentru prima probă eliminatorie: Daniel Grosu îi învață pe concurenți cum să folosească ciocolata!

Emoțiile sunt din ce în ce mai mari! Prima probă eliminatorie se apropie pentru cei 24 de concurenți din echipa Prințesei Polonic.

Emoțiile sunt din ce în ce mai mari! Prima probă eliminatorie se apropie pentru cei 24 de concurenți din echipa Prințesei Polonic.

După vizita de la Fabrica de Ciocolată, concurenții revin în platou. Aici, Daniel Grosu, alături de Prințesa Polonic, le va arăta cum să gătească câteva preparate pe bază de ciocolată.

Primul preparat: trufe de ciocolată. Copiii au ocazia să experimenteze, sub atenta îndrumare a finalistului Top Chef. Urmează o tartă de ciocolată cu ghimbir. Iar apoi Daniel le-a arătat cum poate fi integrată ciocolata într-un fel principal.

Pentru marea competiție, ei vor trebui să gătească singuri!

Sunt 24, sunt frumoși, talentați și plini de emoție! Acum, au avut ocazia să se cunoască mai bine. Unii au legat chiar și prietenii! Totuși, competiția e strânsă, iar concurenții nu trebuie să-și piardă concentrarea!

Surpriză pentru echipa Prințesei Polonic! Cei 24 de concurenți fac o incursiune în lumea magică a ciocolatei... Emoții și tensiune! 12 concurenți din echipa Prințesei Polonic gătesc în prima probă eliminatorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x