Antena Căutare

Matei Silișteanu, pianistul cu suflet de bucătar

Deși nu este pasionat de muzică, pianul face parte din viața sa din cauza tatălui, care și-ar fi dorit ca în tinerețe să fii știut să cânte la un instrument

Deși nu este pasionat de muzică, pianul face parte din viața sa din cauza tatălui, care și-ar fi dorit ca în tinerețe să fii știut să cânte la un instrument.

Tânărul Matei a venit cu gânduri bune, de a demonstra cât de bine se pricepe la gătit. El va prepara tagliatele cu midii, fapt ce i-a uimit din prima pe jurați. Aceștia au observat că juniorul este emoționat și au încercat să îl ajute la prepararea rețetei.

Matei le-a demonstrat că se descurcă foarte bine la matematică, reușind să socotească litrii de apă și lingurițele de sare pentru a fierbe corect pastele. Întrebat ce visează să devină când va fi mare, acesta răspunde că își dorește să ajungă pilot sau bucătar.

Din culise, părinții săi îl susțin, iar tatăl său parcă încearcă să gătească în locul său, transmițându-i telepatic ce pași trebuie să facă. Din pricina emoțiilor, Matei uită să guste sosul și să șteargă marginea farfuriei, redresându-se cu cea din urmă în final.

Tânărul se prezintă în fața juraților pentru deliberare. Fiind însărcinată, Prințesa Polonic evită să guste midiile, însă nu se poate abține să nu încerce măcar o bucățică mică. Toți trei gustă din farfuria lui Matei iar Vizante este primul care se hotărăște. El îi dă un mare DA în timp ce Horia este nemulțumit de rețeta băiețelului.

În mâinile Prințesei se află sentința finală. Aceasta îl amețește din vorbe pe junior, care în final află că merge mai departe. Matei decide să facă parte din echipa lui Vizante.

Daria Georgiana Danu, micuța pasionată de bucătărie și mare iubitoare de animale... Sanda Ioniță, copila ce gătește pentru o familie de 11 frați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x