Antena Căutare

Vizante îi impresionează pe cei patru cu preparate orientale

Trecem în zona orientală și îi primim pe juniorii lui Vizante

Trecem în zona orientală și îi primim pe juniorii lui Vizante. Pentru aperitiv vedetele vor servi humus, tabouleh și biban de mare cu o frunză de baby spanac.

Obișnuiți probabil cu alte condiții de a lua masa, Connect-R și Corina au fost puțin dezamăgiți. Cântărețul a reușit cu greu să-și găsească o poziție optimă pentru a servi masa, pe jos, iar Corina s-a străduit să mănânce în lipsa tacâmurilor.

Felul principal a adus pe masa artiștilor tajine de miel cu fructe deshidratate și confiate. Lora nu a gustat nici de această dată, afirmând că nu mănâncă miel sau berbec. Cosmin a încercat să o convingă însă nici chip.

La desert s-a servit cataif cu cremă de vanilie și fistic. Cei mici și-au făcut o super intrare, cântând melodia lui Connect-R "Vara nu dorm".

"Seleși este un fel de Vizante numai că mai cunoscut!" consideră Florian Maria.

Lora, Corina, Connect-R și Cosmin Seleși sunt răsfățați de juniori! Oare cu ce impresii vor rămâne?... Horia Vîrlan gătește tradițional! Echipa sa a gătit preparate cu specific românesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x