Ce dotări nu trebuie să îți lipsească de pe mașină

 

Atunci când te hotărăști să îți cumperi o mașină îți dorești anumite dotări standard. Iată care sunt dotările pe care să le cauți la o mașină:

Dotările pe care le poate avea o mașină sunt nenumărate, însă fiecare costă mai mult sau mai puțin, iar în acest caz, totul depinde, mai întâi de toate, de bugetul alocat pentru cumpărarea unei mașini.

În această perioadă este recomandată o mașină automată care să poată să facă față traficului și frigului din timpul iernii. O mașină automată pornește mult mai ușor în această perioadă decât o mașină manuală.

                  

Tot mai multe autoturisme au sistem electric de reglare automată a temperaturii din interior și geamuri acționate electric, așadar și aceasta este o dotare pe care să o cauți la o mașină.

Tot la capitolul necesare, poți adăuga și frânarea automată, iar ceasurile de bord digitale și wireless-ul reprezintă doar un moft.

              

Găsește mașina potrivită pentru tine pe CarZZ.ro, cel mai mare site gratuit de anunțuri auto din România, cu peste 100.000 de oferte.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe