Antena Căutare

Reteta de Paste: miel cu cartofi zdobiti

Friptura de miel traditionala se face in cateva ore, dar daca alegi bucati portionate, fara os, carnea e gata intr-un sfert de ora. Cu o singura conditie: sa folosesti o tigaie nonaderenta de calitate.

Ingrediente:

doua linguri de mustar cu boabe;
o lingurita de otet din vin rosu;
doua lingurite de miere;
doua bucati dintr-o pulpa de miel, taiate ca pentru friptura;
50g de pesmet proaspat;
coaja rasa de la o lamaie;
o lingura ulei de masline;
200g de cartofi, curatati si taiati cubulete;
broccoli, taiat in bucati.

Preparare:

1. Se face un sos amestecand impreuna mustarul, otetul si mierea. Se intinde cate o jumatate de lingurita pe fiecare fileu si se asezoneaza bine, lasand deoparte sosul ramas.

Se intinde pesmetul pe o farfurie si se presara coaja de lamaie. Se da carnea prin acest amestec pana cand este acoperita. Se incinge uleiul intr-o tigaie nonaderenta si se prajeste mielul pana devine crocant si facut in interior, in jur de 7 minute pe fiecare parte.

2. Intre timp, se fierb cartofii in apa cu sare in jur de 10 minute pana se inmoaie, adaugand broccoli in ultimele 5 minute. Se scurg de apa si se paseaza impreuna.

Citeste si Good Food Romania

VIDEO! Pastele, in haine noi... Tu in ce crezi de aceste sarbatori?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x