E foarte uşor de făcut, e delicioasă şi arată demenţial. Prăjitura "Căpşunica" e varianta perfectă dacă ai poftă de ceva dulce şi rapid!
Ingrediente:
300 gr biscuiti
60 gr gelatina
400g smantana
300 gr frisca
200 gr zahar pudra
500 gr capsuni
1 cana de lapte
CITEŞTE ŞI:
Prăjitura "Diafană", o reţetă extrem de simplă, cu un gust minunat! E gata în 15 minute
Mod de preparare:
Biscuitii populari se inmoaie in lapte si se intind uniform intr-o tava. Se inmoaie gelatina, la bain-marie, in 100 ml apa rece. Dupa ce s-a racit, se amesteca putin cu smantana. Apoi se pune frisca batuta cu zaharul. Compozitia se toarna peste biscuiti, apoi se pun cateva capsuni si tot asa, in functie de cantitatea dorita.
La final, se imbraca prajitura in frisca si se pun cateva capsuni taiate pe deasupra. Se baga in frigider pentru cateva minute. Pofta buna!