Antena Căutare

Prăjitura "Dalmaţiană", gata în 20 de minute, cu puţine ingrediente! Încearcă o reţetă foarte simplă, perfectă pentru Sărbători

Dacă vrei să pregăteşti un desert delicios, iată o variantă simplă, uşor de făcut, cu un gust minunat. Merită să încerci și tu!

Galerie
| www.melskitchencafe.com

Dacă vrei să pregăteşti un desert delicios, iată o variantă simplă, uşor de făcut, cu un gust minunat. Merită să încerci și tu!

INGREDIENTE
Blat
200 gr biscuiti cu ciocolata
100 gr unt
scortisoara
Crema
800 gr crema de branza
150 gr smantana
150 gr zahar
1 sticluta esenta de vanilie

4 oua
100 gr ciocolata neagra
Scortisoara


MOD DE PREPARARE
Se piseaza biscuitii, apoi se amesteca impreuna cu untul si scortisoara. Se pun intr-o tava speciala pentru cheesecake, pe care o tapetam cu hartie de copt. Se preseaza bine, ca sa se aseze uniform.
Se amesteca branza, zaharul, esenta de vanilie, apoi si smantana. Se adauga apoi si ouale, amestecand mereu, ca sa devina omogen. 2/3 din amestec se toarna peste aluatul din biscuiti si se intinde bine.
Ciocolata se topeste la bain marie sau in cuptorul cu microunde. Restul din crema de branza se toarna peste, apoi se adauga si scortisoara. Cu ajutorul unei lingurite, se formeaza niste cercuri din ciocolata. Pe deasupra, se poate turna o glazura de ciocolata.
Prajitura se baga la cuptor pentru 15 minute, la temperatura medie. Pofta buna!

Articolul continuă după reclamă
Învaţă să pui cele mai bune murături! Reţeta este foarte simplă, iar gustul legumelor e perfect... O reţetă senzaţională: Prăjitura "Sărut de ciocolată", un desert uşor de făcut şi cu un gust divin...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Exclusiv Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x