Antena Căutare

Uşor de preparat şi de vacanţă! Paste scăldate în sos de vacanţă, o mâncare sănătoasă şi hrănitoare

O zi bună va fi întotdeauna "condimentată" cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu paste scăldate în sos de vacanţă.

O zi bună va fi întotdeauna "condimentată" cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu paste scăldate în sos de vacanţă.

Ingrediente:

- 500 de grame de paste
- Trei kilograme de roşii
- Două, trei vinete
- Un dovlecel
- Rozmarin
- Busuioc
- Mărar
- Ulie de măsline
- Usturoi
- Brânză telemea

Mod de preparare:

Roşiile se decojesc şi se reduc la foc, cu usturoi, ulei şi busuioc.

Vinetele se coc la cuptor ca pentru salată, se toacă şi se adaugă în sos, când aceasta este aproape gata.

Dovlecelul se taie în cubuleţe şi se adaugă în sos. Se fierb pastele, se toarnă şi sosul peste acestea şi se servesc cu brânză şi mărar.

Cum găteşte Vlădutz acest preparat delicios, vezi aici!

Gemul de prune, nelipsit din rețetele de toamnă! Multe gospodine greșesc atunci când îl prepară: trucul care îi oferă ce... Desert simplu şi delicios! Cum să prepari cel mai bun salam de biscuiţi! Vezi toţi paşii reţetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x