Persoanele care mănâncă între 11 și 14 prânzuri sau cine pe săptămână — sau circa două mese gătite în casă în fiecare zi — prezintă un risc cu 13% mai scăzut de a dezvolta diabet de tip 2 în comparație cu cei care consumă mai puțin de șase prânzuri sau cine pregătite în casă pe săptămână, susține un studiu prezentat la reuniunea anuală a American Heart Association, care a avut loc în week-endul trecut în Orlando, Florida.
Vrei să slăbești? TRUCURI care taie pofta de mâncare
Mâncarea gătită este mult mai sănătoasă
Studiul s-a desfășurat pe 58.000 de femei și 41.000 de bărbați, monitorizați pe o perioadă de circa 36 de ani, între 1986 și 2012.
Nici unul dintre participanți nu fusese diagnosticat cu diabet, boli cardiovasculare sau cancer la începutul studiului.
Sursa: Agerpres
Avea dureri mari și a mers la medic. Specialiștii au rămas șocați când au văzut ce are în... cap!... Îți cade părul și nu mai știi ce să faci? Soluția magică este chiar la tine în bucătărie! Ai nevoie doar de un simplu in...