Antena Căutare

Ce se întâmplă în organismul tău când mănânci cartofi prăjiţi cu brânză! Un pericol uriaş la care ne expunem fără să ştim

Fără doar şi poate, combinaţia delicioasă dintre cartofii prăjiţi şi brânza rasă reprezintă una dintre slăbiciunile românilor. Deşi e foarte gustoasă, e o bombă cu ceas pentru sănătatea noastră.

Fără doar şi poate, combinaţia delicioasă dintre cartofii prăjiţi şi brânza rasă reprezintă una dintre slăbiciunile românilor. Deşi e foarte gustoasă, e o bombă cu ceas pentru sănătatea noastră.

Dacă îi consumăm cel puţin o dată pe săptămână, cartofii gătiţi în ulei duc la creşterea colesterolului şi la blocarea arterelor. Dacă sunt puse la socoteală şi grăsimile din brânză, atunci asocierea este şi mai periculoasă pentru organism.

De asemenea, produsele alimentare prăjite conţin o substanţă foarte toxică: acrilamida. Aceasta rezultă din degradarea amidonului şi duce la dezvoltarea tumorilor, la creşterea riscului de apariţie a cancerului.

Nutriţioniştii ne sfătuiesc să evităm să consumăm produse gătite prin prăjire, iar dacă facem acest lucru, nu trebuie să folosim uleiul de mai multe ori, pentru că devine şi mai nociv.

Idei simple, cu rezultate spectaculoase! Tu ştiai cum poţi să foloseşti pasta de dinţi în gospodărie? Iată cele mai bune... Ce trebuie să mănânci dacă vrei să slăbești! Dacă urmezi regulile astea, rezultate sunt garantate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x