Antena Căutare

Ceaiul verde. Cum îl preparăm corect: “Trebuie să fim răbdători, nu îl consumați imediat”

Ceaiul este considerat unul dintre cele mai bune băuturi, care con’ine cu o varietate de proprietăți benefice organismului nostru. Cu toate acestea, profesorul de știință și specialist industria alimentară, Murdijati Gardjito, este de părere că mulți oameni prepară la întâmplare ceai.

"Este nevoie de promovare tot timpul, astfel încât tinerii să înțeleagă beneficiile consumului de ceai, De asemenea, ei trebuie să învețe cum să facă un ceai bun".

Potrivit lui Murdijati un ceai perfect se prepară astfel: 3,5 grame de ceai preparat cu 150 de mililitri de apă fiartă. După spusele specialistului, trebuie să fim răbdători, după ce ceaiul a fost făcut. Nu trebuie consumat imediat. El a explicat că extractul extras din ceai va ieși la maxim, iar organismul se va putea bucura de beneficiile lui.

Ceaiul verde. Cum îl preparăm corect: “Trebuie să fim răbdători, nu îl consumați imediat”

Preparat astfel, ceaiul va avea are o calitate mai mare, pentru ca antioxidanți lui sunt la un nivel mai mare, mai ales în cazul ceaiului verde.

În plus, el recomandă ca ceaiul să fie băut fără zahăr. Consumul de zahăr în exces poate provoca diabetul, iar aroma lui va fi mai puternică.

Sursa, kompas

Amestecă trei ingrediente și consumă o cană, dimineața! Grăsimea de pe abdomen va dispărea în zece zile!... Ginsengul siberian, aurul din Est. Tot ce nu știai despre planta minune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x