Antena Căutare

Cea mai frumoasă fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a luat o notă rușinoasă la Limba Română, la bacalaureat! Nu a promovat examenul maturității...

Celebritatea pe care a câştigat-o graţie emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" pare să îi aducă multe lucruri bune. Liliana, fosta concurentă a show-ului de la Antena 1, este considerată cea mai frumoasă fostă concurentă a sho-ului matrimonial.

Celebritatea pe care a câştigat-o graţie emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" pare să îi aducă multe lucruri bune. Liliana, fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1, este considerată cea mai frumoasă fostă concurentă a show-ului matrimonial.

Deși visul ei era să ajungă pe micul ecran, să fie prezentatoare, Lilișor s-a reorientat către un salon de bronzare. Jobul actual îi va lăsa destul timp liber, suficient pentru a învăța, căci bruneta nu a reușit să promoveze examenul de bacalaureat!

În 2014, Lilișor a terminat în București Colegiul Tehnic de Arhitectură și Lucrări Publice ”Ioan N. Socolescu”, fără a promova examenul maturității. la Limba și Literatura Română de abia a putut lua 5,9, o notă destul de mică.

Înainte să intre în competiţie a lucrat ca ursitoare și de fiecare dată a recunoscut că îi plac extraordinar de mult copiii.

Elly de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a pozat în costum de baie! Ce detaliu i-a stârnit imediat pe fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x