Antena Căutare

Cum arată Loredana de la „Mireasă pentru fiul meu” chiar înainte de a naște! Fanii: "Mămico, dar te-ai îngrășat bine de tot!"

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ionuț și Loredana de la  ”Mireasă pentru fiul meu” le-au urat românilor „La mulți ani!”. Tânărul a postat pe pagina sa de Facebook și o imagine în care apare alături de soția lui, frumoasa Lori.

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ionuț și Loredana de la ”Mireasă pentru fiul meu” le-au urat românilor „La mulți ani!”.

„La mulţi ani tuturor românilor! Vă pupăm cu mare drag!”, a scris fostul concurent fanilor.

Tânărul a postat pe pagina sa de Facebook și o imagine în care apare alături de soția lui, frumoasa Lori. Cei doi amorezi se pregătesc să-și țină bebelușul în brațe ți sunt mai emoționați ca niciodată. Așa cum este firesc, Lori a pus câteva kilograme, ceea ce arată că are o sarcină sănătoasă, fără probleme.

„Mămico, dar te-ai îngrășat bine de tot!”, i-a scris un fan cârcotaș, cel mai probabil în glumă. Orice femeie ia în greutate în perioada sarcinii, doar. Bruneta nu i-a răspunsă, diplomată și discretă cum o știm.

Bruneta s-a mai împlinit puțin ceea ce e absolut normal, iar iubitul ei o iubește la fel ca în prima zi. Fanii sunt bucuroși să-i revadă datorită postărilor lor de pe Facebook.

Când le vezi la TV par zeițe cu mari fițe, dar NEMACHIATE arată horror! Fetele de la „Mireasă pentru fiul meu” fără stro... Paula Chirilă nu s-a mai putut abține! Ce s-a întâmplat în timp ce se afla LIVE, la ”Mireasă pentru fiul meu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x