Antena Căutare

Rodica, iubita lui Bebe de la "Mireasa pentru fiul meu", era o bombă sexy înainte de a îmbrăca cămașa dantelată și zadiile din lână ale costumului popular!

Rodica, ea este femeia care l-a cucerit pe Bebe, fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu” n cel de-al șaselea sezon.

Rodica, ea este femeia care l-a cucerit pe Bebe, fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu” n cel de-al șaselea sezon.

Tânărul nu s-a îndrăgostit în Casa Mireselor, însă în afara ei, după ce a ieșit din show-ul matrimonial a întâlnit-o pe ea: o femeie voinică, frumoasă, cu talent artistic, păstrătoare a tradițiilor.

Chiar dacă unii cârcotași i-au pus la îndoială calitățile fizice, înainte de a îmbrăca cămașa dantelată și zadiile din lână ale costumului popular, Rodica era o adevărată bombă sexy. În plus, nu se sinchisea să adopte ținute hot, mulate. Dovadă stau fotografiile de pe Facebook.

Iubita lui Bebe cântă la petreceri (nunți, aniversări și botezuri), ducând mai departe tradiția folclorului autentic.

Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu”, imagini HOT din dormitor! Fanii, în delir: „Cât de sexy poți fi! Mai ești cu So... Tatiana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", cu iubitul interzis din staff: "Mai durează pâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x