Antena Căutare

În ce ipostază tandră s-a pozat Alexandra Ghioca de la Mireasa alături de partenerul ei. Cât de frumoși sunt împreună

Alexandra Ghioca și noul ei iubit s-au pozat într-o ipostază tandră, oferindu-și un sărut. Fanii Mireasa au putut vedea cât de fericită este aceasta lângă partenerul ei de viață.

În ce ipostază tandră s-a pozat Alexandra Ghioca de la Mireasa alături de partenerul ei. Cât de frumoși sunt împreună
În ce ipostază tandră s-a pozat Alexandra Ghioca de la Mireasa alături de partenerul ei. Cât de frumoși sunt împreună | Instagram

Alexandra de la Mireasa pare o femeie împlinită și fericită de când l-a cunoscut pe Andrei, noul ei partener de viață. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și au demonstrat acest lucru pe rețelele de socializare, într-o postare pe care au făcut-o împreună.

Alexandra de la Mireasa și noul ei iubit, în cea mai romantică ipostază. Cum au apărut în mediul online

Fosta concurentă de la Mireasa traversează o perioadă frumoasă din viața ei, în special după ce l-a întâlnit pe iubitul ei, Andrei. Aceștia formează un cuplu în adevăratul sens al cuvântului și le arată fanilor cu fiecare ocazie cât de mult se iubesc.

Citește și: Alexandra Ghioca de la Mireasa, la plajă alături de iubitul ei. Cum s-au pozat și ce au scris pe nisip

De curând, aceștia au fost prezenți la un eveniment important din viețile lor și au purtat ținute elegante. În una dintre fotografii, îi putem vedea pe cei doi cum își oferă un sărut.

Vestea că Alexandra Ghioca a reușit să își refacă viața după despărțirea de Cosmin i-a bucurat pe prietenii săi virtuali. Mai mult decât atât, reacțiile pozitive ale internauților au încurajat-o pe tânără să publice și mai multe poze cu Andrei.

Deși este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, aceasta nu a ezitat să își țină la curent susținătorii de pe Instagram cu cele mai importante evenimente. În luna decembrie, fosta concurentă a show-ului matrimonial și-a asumat relația cu noul partener, publicând pe internet o fotografie alături de el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alexandra Ghioca a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin în casa sezonului 5 Mireasa

Alexandra Ghioca se numără printre fetele care au trecut pragul sezonului 5 Mireasa. Aceasta a venit mai hotărâtă ca niciodată să își întâlnească sufletul pereche în casa show-ului matrimonial.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Alexandra Ghioca, răsfățată de iubitul său. La ce schimbare de look a apelat tânăra

Încă de când a intrat în emisiune, tânăra și-a îndreptat atenția către Aron, fiind dragoste la prima vedere. Cei doi au avut parte de o relație de scurtă durată deoarece fosta concurentă a intrat într-o cunoaștere cu fostul său iubit, Cosmin.

Povestea lor de iubire a început cu o mulțime de clipe plăcute, tachinări, dar și momente dificile. Deși au ieșit împreună din casa sezonului 5 Mireasa și părea că totul funcționează cum ar trebui în relația lor, cuplul s-a destrămat afară.

Cel care a confirmat separarea a fost Cosmin prin intermediul unui mesaj pe care l-a transmis pe rețelele sociale.

Mireasa sezonul 8, 26 septembrie 2023. Madi și Sergiu s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu: ”Te ador”... Mireasa, sezon 8. Madi, confesiuni tulburătoare despre trecutul său amoros: „Peste 1000 de persoane îmi spuneau să părăs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x