Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Mihai, lucruri nespuse. Ce s-a întâmplat în emisia live

Ce a simțit Mihai când a intrat Ștefania în competiție Răspunsul lui a fost așteptat de toată casa.

Ștefania a spus ce crede despre relația lui Mihai cu Bianca Galerie
După ce a declarat că nu a revenit cu intenții rele, Bianca, Mihai și Ștefania și-au spus primele cuvinte | Antena 1

Ștefania a reintrat în casa Mireasa, iar toată lumea s-a dus imediat cu gândul la Mihai.

După ce a declarat că nu a venit rău intenționată, Bianca, Mihai și Ștefania și-au spus primele cuvinte. Ștefania a spus că nu înțelege de ce cei doi nu s-au sărutat încă și că nu crede în relația lor.

Bianca și Mihai nu formează oficial un cuplu, iar concurenta se lasă greu impresionată. Cei doi au discutat mult în ultimele zile, s-au pus de acord în privința a ceea ce cred despre viață.

Mihai a spus că el crede că Bianca nu se simte atras de ea, iar Bianca s-a văzut nevoită să-și justifice comportamentul. Despre relația cu Ștefania el a spus că au avut o relație toxică, care le făcea rău în egală măsură.

Mihai și Ștefania au discutat mult, dar se pare că de ambele părți mai există regrete și lucruri neînțelese.

Ștefania a reintrat în casa Mireasa

"Are legătură cu Mihai. Am plecat înțeleasă greșit. Părerea mea este că nu vor rămâne împreună. Chimia dintre ei nu există."

Bruneta a menționat că în timpul în care a stat afară, a analizat relația dintre Mihai și Bianca și că a sesizat că nu există chimie între ei. Ștefania a spus clar și răspicat că nu vede un viitor între cei doi.

Zilele trecute, Bianca a vrut să afle ce ar fi făcut băiatul dacă Ștefania nu ar fi fost de acord cu relația lor: ”Nu aș aprecia, dar decizia nu se schimbă cu nimic. Se schimbă doar aprecierea. Ar fi fost o relație toxică. Eu îi provocam ei stări cu stările mele, ea avea așteptările ei de la mine. Poate ai gânduri că mă gândesc la ce am promis... Eu eram atent la ce făceai tu, dacă te apropiai de cineva. Chiar dacă oamenii de afară m-au numit într-un fel, eu aveam principiile mele. Într-o relație trebuie să vină din ambele părți”.

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a revenit în casa Mireasa... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Mihai, prima îmbrățișare după revenirea ei în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x