Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce părere are doamna Victoria despre despărțirea lui Ionuț de Romina

Doamna Victoria a intrat în direct și a vorbit despre despărțirea dintre Ionuț și Romina de la Mireasa sezon 3, care a avut loc în emisiunea live.

colaj de imagini cu doamna victoria, ionut si romina de la mireasa sezon 3 Galerie
Doamna Victoria a intrat în direct și a vorbit despre despărțirea dintre Ionuț și Romina de la Mireasa sezon 3, care a avut loc în emisiunea live | Antena 1

Aceasta consideră că Ionuț este vinovat pentru faptul că a decis, la nervi, să se despartă de cea care îi era logodnică de doar trei zile.

”A fost o decizie luată la nervi. Se văd tensiunile. Nu pot să spun că a greșit Romina. Ionuț a făcut o greșeală. Când ai nelămuriri în cuplu trebuie să stai de vorbă. Nu mi s-a părut ok să ajungi la despărțire de la niște vorbe spune în vânt. Putea să-i spună că nu-i place, știau ce să lase de la ei.”, a spus doamna Victoria.

De ce s-au despărțit Ionuț și Romina la trei zile de la logodnă

În emisia live de astăzi, 12 iulie 2021, Ionuț a spus că Romina este apropiată de unele persoane și că nu-i convine acest lucru. El a reamintit că doamna Ioana l-a vorbit pe la spate de mai multe ori și că partenera sa preferă compania acesteia.

”M-am supărat. În primul rând, i-am spus Rominei să stea mai departe de unele persoane. Mi-a zis Blaze că Romina i-a dat lui Blaze carne cu furculița. Trebuie să avem o limită. Ea, în emisiune, a zis că e surprinsă că îi spun eu ce să facă. Cumva, pe ea nu o interesează ce zic eu, face ce vrea. Ceea ce nu face nicio fată de aici, ea face. Nu m-a deranjat până nu mi-a zis Blaze. Doar Romina are astfel de glume.”, a spus Ionuț, care a plecat de lângă iubita sa.

La scurt timp după ce au avut o discuție pe terasă, Ionuț și Romina au revenit în emisia live. Atunci, băiatul a declarat că s-a despărțit de logodnica sa.

”Acum vreau să fie definitiv. Nu se întâmpla prea ușor (n.r. să renunțe la logodnă). Sunt niște gesturi asupra cărora i-am făcut observație, s-au repetat. Înseamnă că nu suntem unul pentru celălalt. Am mai spus, oricât țin la cineva, dacă văd ceva grav...”, a spus el.

Fosta logodnică a lui Ionuț a afirmat că nu se aștepta la acesta decizie, venită parcă de nicăieri.

”Nu mă așteptam.”, a spus Romina, care a reiterat că-i va respecta decizia.

Mireasa 2021, sezon 3. Un nou cuplu: Alin și Cosmina s-au sărutat în live, după ce fata a fost încurajată să facă ce sim... Mireasa 2021, sezon 3. Ce părere are Alexandra, sora lui Alin, despre noua relație cu tânăra Cosmina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x