Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ce nu s-a văzut la TV în timp ce imaginile cu Ion de la petrecerea burlacilor erau difuzate

Ion a întrecut limita la petrecerea burlacilor, consideră Raluca de la Mireasa sezon 4. Tânăra s-a ridicat de pe canapea când a văzut că iubitul ei a dus-o pe una dintre fete în dormitor și că a numit-o ”iubito”.

ion si raluca pe canapea la mireasa sezon 4 Galerie
Ion a întrecut limita la petrecerea burlacilor, consideră Raluca de la Mireasa sezon 4. Tânăra s-a ridicat de pe canapea când a văzut că iubitul ei a dus-o pe una dintre fete în dormitor și că a numit-o ”iubito” | Antena 1

”Ia uite cum stai cu aia. Băga-mi-aș să-mi bag... banii în bancă.”, a zis Raluca și a pus mâna la frunte. ”Uite, aia nu-și mai dădea drumul de pe mine. Ce voiai să-i fac eu?! Păi oricum nu voiam să-i fac nimic. Credeam că-i e rău și am vrut să o pun în pat.”, a apucat să spună Ion.

Însă atunci când el a numit-o ”iubită” pe animatoarea Ana și a ridicat-o în brațe, Raluca s-a ridicat de pe canapea. Ion s-a arătat surprins de reacția ei, însă a mărturisit că se aștepta la mai rău.

Mai multe detalii în materialul video atașat.

Ce a făcut Ion la petrecerea burlacilor

Ion a fost unul dintre cei mai activi băieți la petrecerea burlacilor. Logodnicul Ralucăi a fost o gazdă bună și le-a făcut turul casei. Cu trei fete lângă el, Ion a încercat să se facă plăcut și a ieșit imediat în evidență.

Aburii alcoolului l-au făcut pe Ion să fie mai curajos și să uite de camerele de filmat. El le-a strâns în brațe pe animatoare, le-a atins și chiar a lăsat-o pe una dintre ele să-și țină capul pe umărul lui.

La un moment dat, logodnicul Ralucăi a ajuns și în una dintre dormitoare cu una dintre fete. Tânăra își ținea capul pe pieptul lui, însă o altă tânără a intrat și i-a rugat să vină în living. La un moment dat, Ion a numit-o ”iubito” pe una dintre ele. Când Raluca a auzit dialogul și a văzut imaginile, a părăsit platoul.

”Regret maxim, vă dați seama. Nu vreau să mă scuz în niciun fel. Greșeala mea a fost că nu am fost rezervat în privința sucului. Ce s-a întâmplat s-a întâmplat. Eu sunt ferm convins că am vrut să o pun în pat pentru că îi era rău. Nu știe nimeni ce intenții am avut. Nu sunt mândru de ce am făcut.”, a zis Ion.

Mireasa 2021, sezon 4. Maria s-a schimbat la față când a văzut ce a făcut Marius la petrecerea burlacilor... Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, la un pas de despărțire. Simona Gherghe a dezvăluit ce discuții aveau înainte de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x