Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii

Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4 la două săptămâni de la eliminarea sa. El și Andrada s-au logodit și telespectatorii show-ului au avut la dispoziție 10 zile pentru a vota dacă aceștia ar trebui să continue împreună în competiție sau să fie eliminați.

andrada si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4 la două săptămâni de la eliminarea sa. El și Andrada s-au logodit și telespectatorii show-ului au avut la dispoziție 10 zile pentru a vota dacă aceștia ar trebui să continue împreună în competiție sau să fie eliminați | Antena 1

Andrada a luptat să câștige proba Cabinei telefonice și a plecat o noapte la Predeal, împreună cu Raluca, acolo unde o aștepta o surpriză.

Victor a venit și a cerut-o în căsătorie, deși concurenta nici nu mai visa la acest lucru după ce Simona Gherghe i-a zis că trebuie să plece la munte cu cineva din competiție și nu cu Victor.

Cei doi s-au logodit atunci și Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4. Totuși, el nu a devenit concurent cu drepturi depline și decizia a stat în mâna publicului.

Telespectatorii au avut de ales între a îi oferi statutul de concurent și șansa să continue povestea cu Andrada în casa Mireasa sau să fie amândoi eliminați.

Ce a decis publicul în privința Andradei și lui Victor

Timp de 10 zile, telespectatorii show-ului matrimonial au votat intens în aplicația Antena 1 și au decis soarta cuplului Andrada-Victor în casa Mireasa sezon 4.

Simona Gherghe a anunțat în Gala din 4 decembrie 2021 ce au hotărât fanii. Iată procentele:

A. 21,33
B. 78,67.

Publicul a decis ca Victor și Andrada să părăsească competiția Mireasa.

Ce i-a promis Victor Andradei după eliminarea inițială

În urmă cu aproximativ o lună, Victor intra în cursa pentru eliminare după mai multe încălcări ale regulamentului. După ce publicul a decis ca el să plece, Andrada și Victor și-au spus primul ”te iubesc” și și-au făcut promisiuni.

”Cu siguranță o voi aștepta. Îmi doresc să continui relația cu ea. Momentul în care imaginea mea a avut de suferit, cred că a fost când m-am despărțit de Anca. Ca o reacție de apărare, am simțit și eu să-mi schimb comportamentul. Am făcut lucrurile la veder, nu le-am făcut prin spate. Imaginea mea a continuat să aibă de suferit din lucruri care s-au întâmplat în casă.”, a zis Victor.

La despărțire, Victor i-a promis Andradei că va veni personal pentru a o lua la el, la Brașov. Cei doi și-au spus că se iubesc și s-au despărțit cu tristețe.

Și la petrecere, Andrada a plâns și cu greu a fost calmată de ceilalți. Ba mai mult, nici în emisia live din 15 noiembrie 2021 nu a reușit să-și rețină lacrimile, după ce a urmărit imaginile în care Simona Gherghe anunța că Victor este eliminat.

Doamna Alina i-a transmis că o așteaptă la Brașov și a îmbrățișat-o de mai multe ori pe viitoarea sa noră.

Mireasa 2021, sezon 4. Publicul a decis cine este eliminat dintre Alina și Ionuț. Rezultatul cursei pentru eliminare... Mireasa 2021, sezon 4. Clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 4 decembrie. Cine sunt favoriții publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x