Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea a izbucnit în lacrimi în casa fetelor

Andreea a izbucnit în plâns după ce i s-a spus că este grea. Fără să vrea, Ana Maria a scos la iveală un lucru dureros din viața concurentei.

Andreea a izbucnit în lacrimi în casa fetelor Galerie
Andreea este una dintre cele mai simpatice concurente din casa Mireasa | Antena 1

Andreea este una dintre cele mai simpatice concurente din casa Mireasa. Deși are numai 24 de ani, ea este extrem de îndrăzneață și destul de curajoasă.

În jurul Andreei s-au iscat multe discuții în acest nou sezon Mireasa. După ce a mers la o cină în casa băieților, Andreea a fost privită cu scepticism de către concurenți.

Andreea a izbucnit în lacrimi în casa Mireasa

Deși are o atitudine ușor defensivă, Andreea ascunde un caracter sensibil. Cuvinte simple care au venit din partea Anei au durut mai mult decât trebuia și au scos la iveală lucruri dureroase din trecutul ei.

Andreea a izbucnit în plâns după ce Ana Maria i-a spus să se ridice de pe picioarele ei pentru că este grea. De la aceste cuvinte a pornit totul. Andreea a spus atunci că a fost atinsă într-o zonă care nu este vindecată în trecutul ei.

Concurenta a mărturisit că în trecut a fost mai plinuță și mereu i s-a reproșat acest lucru de către partenerii ei. Pentru că s-a ambiționat, Andreea a slăbit, dar rănile din sufletul ei nu s-au vindecat.

Atunci când cineva îi spune că e prea grea sau că nu are dimensiunile potrivite, concurenta este afectată și a declarat că acest lucru e cel mai mare complex al său. Cu ochii în lacrimi, tânăra a spus că acest lucru încă o afectează și nu îi dă pace.

Mireasa 2021, sezonul 3. Marian și Liviu, discuții aprinse. Invidie sau ambiție?... Mireasa 2021, sezon 3, Gala 20.03. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x