Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Concurenții au vorbit cu familiile lor. Ce și-au spus 

Concurenții au petrecut frumos Paștele în casa Mireasa. Ca o surpriză, fetele, băieții și mamele au avut șansa să vorbească cu cei din familie.

Mireasa 2022, sezonul 5. Concurenții au vorbit cu familiile lor. Ce și-au spus  Galerie
Când Alina a vorbit cu părinții ei, fata a aflat că tatăl ei s-a supărat la un moment dat pe ce a văzut | Antena 1

Mama lui Valentin a întrebat-o pe Alina dacă este conștintă de pasul pe care îl face alături de fiul ei. Fata a spus că știe ce face.

Concurenții au vorbit cu familiile lor

Când Alina a vorbit cu părinții ei, fata a aflat că tatăl ei s-a supărat la un moment dat pe ce a văzut și că a stricat televizorul din această cauză.

Sabrina a fost întrebată de mama sa dacă fata este într-o relație cu Perneș sau cu Sabrina. Perneș i-a rugat să nu-i mai certe că ei vor avea grijă de ei. Sabrina nu a stat la discuția iubitului ei cu familia.

Doamna Dana a vorbit și ea cu fiica sa. Tatăl lui Leo nu a apărut în fața camerei pentru că nu a vrut să apară la TV. Doar Ruxi le-a transmis celor doi să fie mereu puternici.

Sese a vorbit și el cu părinții săi și aceștia i-au spus că se uită la ei doar atunci când se înțeleg bine, dar atunci când se ceartă, își pun mâinile la ochi.

Fiecare concurent a vorbit cu cineva din familie și au curs lacrimi de fericire și dor.

Din păcate, Yana a aflat o veste tristă de acasă. Se pare că unchiul ei a murit, iar de atunci fata pare un pic mai supărată. Doamna Eleonora este singura care nu a discutat cu nimeni din familie.

Clasamentul publicului din 23 aprilie

Nu a fost o săptămână ușoară pentru concurenții de la Mireasa sezon 5. Au existat conflicte și liniștea casei a fost spulberată la petrecea de sâmbătă, când mai multe cupluri s-au certat.

Publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama Favorită, Băiatul Favorit, Fata Favorită și cum arată TOP 3:

Mama Săptămânii este doamna Eleonora.

TOP 3 BĂIEȚI

1. Perneș

2. Sese

3. Valentin

TOP 3 FETE

1. Giovana

2. Sabrina

3. Alina

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Elvira a cunoscut-o pe iubita nepotului său. Cum s-a fotografiat alături de Sebastian și... Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost primită Inimioara în casă. Prima interacțiune cu Adrian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x