Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 27 octombrie 2023!

Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Gabriela Cristea a anunțat cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii de la Mireasa

Tinerii din casa Mireasa și-au început săptămâna cu zâmbetul pe buze pentru că niciunul dintre băieți nu a părăsit competiția în gala trecută. La petrecere, cei aflați în casa Mireasa s-au distrat pe ritmurile Mariei dragomiroiu. În săptămâna care tocmai a trecut în casa Mireasa și-au făcut apariția 3 concurenți noi: Luiza, Andy și Alex fapt care le-a stârnit inetesul celor prezenți deja în casă.

Venirea noilor concurenți a fost prilej de voie bună și de dansuri. Totuși, tensiunile nu au lipist nici în acastă săptămână, când doamna Anina a decis să părăsească emisiunea. Mama lui Robert s-a supărat după materialul în care doamna Mirela se plângea de sforăitul ei, iar situația a degenerat și doamna Anina a ieșit pe porți, însă s-a întors în cele din urmă.

După această săptămână, publicul Mireasa și-a desemnat favoriții.

Cum arată clasamentul din gala de vineri, 27 octombrie 2023 de la Mireasa

Iată cum arată clasamentul publicului de la Mireasa, citit de Gabriela Cristea în gala de pe 27 octombrie 2023!

Mama Săptămânii a fost votată doamna: Maria

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Bia

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Madi

Fata Săptămânii este: Ana

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Sergiu

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Marius

Băiatul Săptămânii este: Daniel

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Bogdana a vorbit la telefon cu mama ei. De ce i-a spus: „Poți să nu mai suni nicioda... Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Cine intră în cursa de eliminare. Mamele și băieții au făcut nominalizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x