Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Smiley News: Un om al străzii a avut parte de supriză vieţii lui după ce a dovedit cât este de talentat

 

În ajunul Anului Nou, Jonathan Walker, un cântăreţ stradal a mers în Leeds pentru a-i încânta pe oameni cu talentul său şi pentru a încerca să-şi câştige astfel traiul. La un moment dat el a fost abordat de un om al străzii imobilizat într-un cărucior cu rotile care l-a întrebat dacă poate cânta alături de el. Deşi îl văzuse de nenumărate ori de-a lungul anilor, Jonathan nu avea idee că acest bărbat poate să cânte şi încă foarte bine.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe