Antena Căutare
Logo show

Absolut delicios! Somon cu canelloni gratinat, un preparat uşor de gătit

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune să-ţi răsfeţi simţurile cu un preparat delicios şi anume somon cu canelloni gratinat Ingrediente: -          500 de grame de file de somon -          4 bucăţi de cannelloni -          200 de grame de spanac -          50 de grame de ceapă -          50 de ml de ulei -          Un ardei gras -          50 de grame de caşcaval -          Bulgăraşi de savoare -          30 de ml ulei de măsline -          O lămâie Mod de preparare: Somonul se porţionează şi se marinează cu un amestec rezultat din uleiul de măsline, zeama de lămâie şi bulgăraşi de savoare. Între timp canelloni se fierb, iar ceapa se căleşte în ulei, se adaugă spanacul şi ardeiul gras tăiat cubuleţe. Se umplu canelloni cu această compoziţie, se presară caşcavalul ras şi se dau la cuptor pentru aproximativ 10 minute la 190 de grade. Somonul se găteşte în tigaie şi se poate servi cu un sos pe bază de lămâie.

Joi, 08.10.2015, 09:44
x