Antena Căutare
Logo show

Boomerang, o rețetă de paste cu piept de pui și cârnat afumat din carne de vită

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de paste cu piept de pui și cârnați afumați, pe care a denumit-o "Boomerang", de la explozia de gusturi.

Ingrediente pentru  rețeta de paste cu piept de pui și cârnat afumat din carne de vită

400 gr paste papardele 500 gr piept de pui 1 cârnat afumat, din carne de vită 1 legătură de usturoi verde 500 gr roșii cubulețe 1 morcov 1 tulpină de țelină 1 ceapă 100 gr untură de rață parmezan ras

Mod de preparare pentru  rețeta de paste cu piept de pui și cârnat afumat din carne de vită

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet.

Legumele, mai puțin roșiile, se curăță, se toacă cuburi și se călesc în untura de rață, topită. Se adaugă pieptul de pui tocat cuburi, apoi cârnatul afumat, de asemeni tocat și mai târziu, roșiile cuburi. Se asezonează sosul ragu cu sare și piper. 

Pastele se scurg și se adaugă în acest sos.

Se servesc presărate cu parmezan ras.

Joi, 22.03.2018, 08:48
x