Antena Căutare
Logo show

Neatza cu Răzvan și Dani. Reţeta zilei: Văcuţă cu rodii

Un preparat oriental, simplu, cu puține ingerediente, dar cu o combinație de gusturi diferite și culori.

Ce ne tebuie pentru Rețeta  Văcuţă cu rodii:

500 gr pulpă de vită 3 morcovi violet 300 gr ceapă roșie semințe de rodie 250 ml concentrat de rodie 100 gr curmale ulei de măsline zeamă de lămâie sare și piper

Mod de preparare pentru Rețeta  Văcuţă cu rodii

Pulpa de vită se taie în bucății mai mici și se trage la tigaie în puțin ulei de măsline până se rumenește bine. Se asezonează cu sare și piper și se toarnă concentratul de rodie, apoi se lasă să fiarbă la foc mic până când este bine pătrunsă.

Ceapa se toacă julien, la fel și morcovii și  împreună cu curmalele tăiate jumătăți, toate asezonate cu sare și piper, se trag la tigaie în puțin ulei și se stropesc cu puțină zeamă de lămâie.

Carnea de vită se servește cu garnitura de ceapă roșie și morcovi violet și se presară semințe de rodie ca decor.

Poftă bună!

Marti, 04.02.2020, 08:24
x