Antena Căutare
Logo show

Rețeta dimineții. Monte San Savino, o delicoasă salată cu portocale, parmezan și migdal

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine salată, portocale, parmezan, migdale, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Monte San Savino".

Ingrediente

salată valeriană portocale sau grapefruit roșu radichio pecorino migdale fenicul oțet de mere zmeură ulei de măsline sare

Mod de preparare

Se curăță portocalele sau grapefriutul de coajă și partea albă și se desfac în felii. 

Feniculul se taie foarte subțire, se opărește în apă cu sare și se scoate în apă rece cu gheață.

Se amestecă toate ingredientele în salatieră și se asezonează cu un dressing din zmeură trecută prin blender, almestecată cu oțet, ulei de măsline și sare.

Marti, 06.03.2018, 08:34
x