Antena Căutare
Logo show

Supă cu inimioare, o rețetă specială pentru copii

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine multe legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Supă cu inimioare".

Ingrediente

pulpe de pui ceapă morcov ardei roșu țelină rădăcină de pătrunjel păstârnac sare piper untură de rață tăiței de casă pătrunjel verde

Mod de preparare

Pulpele se fierb separat, după ce li se înlătură pielea, în apă cu sare și o ceapă tocată mărunt.

Legumele se taie cuburi, însă ardeiul roșu se decupează în inimioare și se fierb în supa de pui, după ce a fiert carnea. Când legumele sunt bine fierte se adaugă tăițeii de casă și puțină grăsime de rață, iar la final se adaugă pătrunjelul verde, tocat.

Miercuri, 07.03.2018, 08:48
x