Antena Căutare
Logo show

Un preparat delicios! Fasole românească, cu usturoi şi ciolan afumat

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi astăzi papilele româneşte, pregătind fasole, o reţetă delicioasă. Ingrediente: - Un kilogram de fasole galbenă - Două kilograme de roşii - Trei cepe mari - Usturoi - Ciolan afumat - Ulei Mod de preparare:

Roşiile se decojesc şi se fierb timp de o oră cu sare şi ulei. De asemenea, ceapa şi usturoiul se călesc în ulei şi se adaugă peste sosul de roşii. Fasolea se curăţă şi se fierbe timp de 15 minute în apă cu sare şi se spală cu apă rece, după care se adaugă peste roşii. Se mai fierb împreună 30 de minute la foc scăzut şi se serveşte cu ciolan afumat şi pătrunjel tocat mărunt.

Miercuri, 17.06.2015, 08:45
x