Antena Căutare

A venit de peste Prut şi ne-a readus spiritul sărbătorilor pe rit vechi! Cea mai sexy artistă moldoveancă, Dianna Rotaru, ne-a cântat ”Crăciun fericit”

Dianna Rotaru cântă la Neatza melodia ”Crăciun fericit”. A venit de peste Prut şi ne-a readus spiritul sărbătorilor pe rit vechi! Cea mai sexy artistă moldoveancă, Dianna Rotaru, a cântat  la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” o piesă care ne duce cu gândul la vacanţă, ninsoare şi familie.

Dianna Rotaru cântă la Neatza melodia ”Crăciun fericit”. A venit de peste Prut şi ne-a readus spiritul sărbătorilor pe rit vechi! Cea mai sexy artistă moldoveancă, Dianna Rotaru, a cântat la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” o piesă care ne duce cu gândul la vacanţă, ninsoare şi familie.

Dianna Rotaru a făcut senzaţie cu o ţinută inedită şi cu dorinţa de a face gheaţa patinoarului să lucească, după ce a frecat-o cu lopata: o provocare de-a matinalilor, desigur!

Şi-a înecat amarul într-un pahar, două, trei! Dani a făcut turul cramelor din Africa de Sud: ”Numai porcării am auzit. D... Strike! Întrecere amuzantă pe pista de bowling! Dani se pune pe burtă, iar Flavia se întoarce cu spatele la pistă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x