Antena Căutare

Alexandra, concurentă la „Regina Verii”, a flirtat cu Dani Oțil chiar în timpul emisiunii, în văzul tuturor! Ce răspuns a primit tânăra

Alexandra a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să își ocupe locul de Regina Verii, dar lucrurile au luat-o puțin razna!

Alexandra a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să își ocupe locul de Regina Verii, dar lucrurile au luat-o puțin razna!

Mai exact, discuția dintre cei doi a evoluat la care puțini s-ar fi așteptat, căci concurenta a flirtat mult cu matinalul.

„Îți pui costumul de baie în patru minute? Nu să arătam la televizor, dar pentru noi, pentru colegi...”, a zis Dani glumind.

Și dialogul dintre cei doi chiar a luat o direcție...neașteptată! Glumițe savuroase și multă voie bună, cam așa a fost întâlnirea dintre Dani și Alexandra la „Neatza cu Răzvan și Dani”!
Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce s-a mai întâmplat!

Citește și:

Apariţie incendiară la „Neatza”! Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România, a făcut show de zile mari în emisiune! Nu ai cum să nu te îndrăgostești de ea!

Apariţie incendiară la „Neatza”! Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România, a făcut show de zile mari în emisiune... Dani Oţil, fermecat total de o dansatoare! Cine este și cum arată tânăra care i-a atras atenția prezentatorului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x