Antena Căutare

Bebelușul momentului! Puștiul e încă în scutece, dar îl imită perfect pe celebrul Rocky Balboa, de zici că e și el parte din film!

Bebelușii pot fi extrem de simpatici și asta e deja ceva cunoscut! Totuși, un puști purtător de scutece face senzație imitându-l pe Rocky!

Bebelușii pot fi extrem de simpatici și asta e deja ceva cunoscut! Totuși, un puști purtător de scutece face senzație imitându-l pe Rocky!

Băiețelul a fost filmat de părinți și în scurt timp clipul a ajuns imediat viral în toată lumea.

Copilul a fost surprins în timp ce execută în fața televizorului, cu mare precizie, mişcările personajului Rocky Balboa, interpretat de Silvester Stallone!

Câstigătoarea unei mașini din Satu Mare a asasinat limba română! „Foarte mare fericită am fost și nu mi-o venit ca să cred”

Nu ai cum să nu râzi cu lacrimi când vezi un asemenea spectacol! Urmărește clipul video prezentat de Cătălin Oprișan de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a-l vedea pe micul sportiv!

Burgerul „Trei dorințe” este cel mai sănătos preparat pe care l-ai putea ascunde într-o chiflă delicioasă! N-ai cum să-i... Dani Oţil a venit cu premiul cel mare la emisiune! Ce ispravă sportivă a mai făcut simpaticul matinal?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x