Antena Căutare

MARE CONCURS! E ușor să redevii ușor cu aparatul de fitness Total Crunch! Câștigă-l acum! Neatza îți vine în ajutor!

Neatza îți vine în ajutor și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu un aparat de fitness Total Crunch, de la AloShop. E chiar atât de ușor să redevii ușor. Haide, dă tonul la tonus! Arde calorii!

Neatza îți vine în ajutor și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu un aparat de fitness Total Crunch, de la AloShop.

Ce aveți de făcut? Toată săptămâna, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Flavia, vecina cea sexy, pune o întrebare, nu înainte de a prezenta cel mai popular și complet aparat de fitness TOTAL CRUNCH. Telespectatorii trebuie să trimită răspunsul lor pe adresa [email protected], cel mai interesant urmând a fi premiat. Dacă nu ai câștigat azi, nu-i nimic, și mâine e o șansă! Simplu, nu?

MARE CONCURS! E ușor să redevii ușor cu aparatul de fitness Total Crunch! Câștigă-l acum! Neatza îți vine în ajutor!

Aloshop a pregătit pentru tine o colecție specială de aparate de fitness și accesorii. Puțină transpirație pentru slăbit (repet slăbit) adică kilograme mai puține și corp frumos (bine, acum îi zice remodelare corporală).

Te uiți la Cătălin dar vrei să arăți ca Flavia? Ai aceleași scuze ca și el: vrea la sală da zice că programul încărcat nu-i permite?

Iți poți alege de pe AloShop cele mai practice aparate de fitness, ideale de folosit chiar la tine acasă: bicicletă fitness, placă fitness, stepper fitness, trambulină fitness ba chiar și cântar

Dimineața sau seara rezervă-ți timp pentru exerciții de fitness, în propria sufragerie. Trebuie doar perseverență! Hai, dă tonul la tonus! Arde calorii! Tonifiază-ți corpul! Reintră-ți în formă! 1, 2, 3, 4! Mult succes!

"Aoleu, se mărită Mona mea / Nu știu, Doamne, ce-i cu ea". Iar Alex Mladin, fost concurent la X Factor, cântă ... Zodiile sunt puse pe harță, astăzi. Apar neînțelegerile cu cei apropiați. Horoscopul Zilei, 20 februarie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x