Antena Căutare

Dorințele Roxanei Nemeș pentru 2018: ”Nu mi-am propus să mă las de vicii!”. A apărut ea și în platoul de la mall, temperatura din termometru a crescut instant!

Roxana Nemeș a venit la Neatza și a vorbit despre dorințele ei pentru anul 2018.  După ce a apărut artista în platoul de la mall, temperatura din termometru a crescut instant!

Roxana Nemeș a venit la Neatza și a vorbit despre dorințele ei pentru anul 2018. După ce a apărut artista în platoul de la mall, temperatura din termometru a crescut instant!

Frumoasa cântăreață arată mai bine ca oricând, are în plan multe proiecte muzicale și...personale, mai ales că fostul iubit deja e doar o amintire. ”Nu mi-am propus să mă las de vicii!”, a recunoscut blonda câteva dintre rezoluțiile pe 2018.

Mesajul de Revelion al unui doctor pentru Răzvan: ”Stai liniștit, de sărbători nu se fac amputări!” Matinalul s-a amuzat... Oana Radu , mesaj muzical cu subînțes?! ”Tu m-ai făcut praf!” Tot românul e mai voinic după sărbători, dar artista e mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x