Antena Căutare

Eroii dimineților noastre! De nouă ani, ”Neatza cu Răzvan și Dani” e alături de fiecare dintre noi. La mulți ani!

Cel mai îndrăgit matinal din România, „Neatza cu Răzvan şi Dani”, aniversează 9 ani de emisie live la Antena 1, 9 ani de când Răzvan şi Dani spun „Neatza”, cum altfel decât la ora 8 fix.

Cel mai îndrăgit matinal din România, „Neatza cu Răzvan şi Dani”, aniversează 9 ani de emisie live la Antena 1, 9 ani de când Răzvan şi Dani spun „Neatza”, cum altfel decât la ora 8 fix.

„Au fost nouă ani în care am învățat enorm”, mărturisea Dani, „am reușit să descoperim oameni foarte buni, am reușit să nu ne despărțim de prea mulți colegi și ăsta cred că e recordul adevărat, suntem cam în aceeași formulă, ca echipă, nu doar ca prezentatori. Cu toate astea, au fost și 9 ani grei, „Neatza” nu e o producție ușoară și chiar dacă pare că tot timpul ne distrăm, în spate este destul de multă muncă.” Muncă presărată însă cu multă bucurie și o grămadă de prieteni, după cum completează Răzvan: „Neatza” înseamnă râsete, bucurie, ochi umezi, prieteni buni, anduranță, satisfacție, recunoștință.”

Una peste alta, după nouă ani, Răzvan și Dani, dar și întreaga echipă, sunt veseli, frumoși, mereu cu zâmbetul pe buze. Căci miza e mare! An de an, din ce în ce mai mare, din ce în ce mai mulți telespectatori. Iar pentru asta, vă mulțumim!

Carnaval pe 1 februarie! Matinalii sărbătoresc nouă ani de emisiune: "La început a fost ca în tabără. Acum e ca o v... VIDEO! ”Bătrâni”, dar tot mai buni! Mâna sus cine și-a început toate diminețile cu Răzvan și Dani! Cele mai tari momente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x