Antena Căutare

Horia Brenciu, protagonist în "My Fair Lady", cel mai nou musical adus în România: ”Surpriza este mama mea! Bătrâna mea mamă Anca Țurcașiu!”

Horia Brenciu și Anca Țurcașiu, alături de alți artiști, vor aduce în România unul dintre cele mai longevive și de succes musicaluri din toate timpurile, ”My Fair Lady”. 

Horia Brenciu și Anca Țurcașiu, alături de alți artiști, vor aduce în România unul dintre cele mai longevive și de succes musicaluri din toate timpurile, ”My Fair Lady”.

În cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Horia Brenciu a vorbit despre provocarea de a apărea într-un nou musical și s-a arătat extrem de încântat.

”Surpriza acestui musical nu este subsemnatul, ci mama mea, bătrâna mea mamă, Anca Țurcașiu.”, a mărturisit Horia Brenciu.

”Nu voi fi cea mai sexy mămică, aici voi fi o femeie elegantă. Deja mă strigă ”mami, mami”. Eu sunt mama, el e fiul, trebuie să mă asculte.”, a povestit Anca Țurcașiu.

Spectacolul are în portofoliu 7 Premii Tony (6 dintre ele pentru versiunea originală), printre care „Cel mai bun musical” și „Cea mai bună regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier (pentru reluarea londoneză din 2001) și peste 2700 de reprezentații în total pentru producția originală – un record absolut pentru acele vremuri.

Aflați mai multe detalii despre acest spectacol, în clipul de mai sus!

Trasul cu arma, o activitate tot mai căutată de corporatiști! Răzvan Simion: "Mi-am dislocat umărul ultima dată cân... Răzvan Simion, dat de gol de Dani Oțil! Ce face matinalul pe 1 și pe 8 Martie: ”Are cea mai pură mimică atunci când face...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x