Antena Căutare

Îi căutăm pe MiniRăzvan şi MiniDani! Cu cine seamănă copilul tău?

Emisiunea Neatza lansează o nouă provocare. Trimite o poză cu copilul tău și spune-ne cu cine seamănă mai mult: cu Răzvan sau cu Dani.

Răzvan și Dani caută "înlocuitori" și sunt nerăbdători să îți cunoască copilul! Ei vor deveni "reprezentanții în teritoriu" ai celor doi prezentatori de la Neatza.

Tot ce trebuie să faci este să-ți înscrii copilul AICI

[n cadrul campaniei se vor realiza interviuri cu persoane celebre pe care copiii îi vor alege la cadru și mult mai multe suprize pe care le vom dezvălui pe parcurs.

Tot ce trebuie să faci este să-ți înscrii copilul AICI

Dacă ai voștri pitici seamănă ba cu Răzvan, ba cu Dani, înscrieți-vă copilul cu o fotografie AICI

Vă reamintim că urmează spectacol, strălucire și multă voie bună pe 7 februarie, în ediția aniversară Neatza cu Răzvan și Dani. Matinalii vor marca cei 12 ani de emisii live la Antena 1 într-un mod cu totul și cu totul special, iar platoul se va transforma într-o adevărată gală a Oscarurilor.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Primul tonomat uman distribuitor de cafea... Duelul blondelor sexy la Provocarea "5 secunde"! Cine a câştigat confruntarea dintre Anna Lesko şi Ramona Olar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Citește și
x