Antena Căutare

Inedit! Un apartament comunist a fost transformat într-un muzeu - Video

Un apartament comunist din Capitală a fost transformat într-un muzeu de doi bucureșteni, nepoți ai cuplului care a trăit acolo.

Un apartament comunist din Capitală a fost transformat într-un muzeu de doi bucureșteni, nepoți ai cuplului care a trăit acolo.

Cei doi bucureșteni din cartierul Militari și-au transformat apartamentul bunicilor în muzeu, pentru a le arăta celor care le trec pragul cum trăiau românii în comunism.

Bunicul celor doi a fost locotenent colonel al Armatei Române, iar bunica lor a fost farmacistă.

„Totul, inclusiv varul de pe perete, este din acea perioadă”, a spus bucureșteanul care a transformat apartamentul din vremea comunismului într-un muzeu.

Urmăriți imagini din apartamentul comunist transformat în muzeu, în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Bombă! Răzvan și Dani aproape că s-au sărutat! „Ia-mă! Până nu-mi dai pup, eu nu mă las!” - Video... Flavia Mihășan, emoții mari de Ziua Îndrăgostiților: „Am planuri de iubire” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x