Antena Căutare

Cartierele Militari, Crângași și Drumul Taberei sunt izolate! Cătălin Oprișan: ”Am devenit expat. Mă duc pe o parte si mă întorc pe unde nimeresc!”

Trei cartiere din București - Crângași, Militari și Drumul Taberei, sunt izolate după ce au autoritățile au început să lucreze în trei locații. 

Trei cartiere din București - Crângași, Militari și Drumul Taberei, sunt izolate după ce au autoritățile au început să lucreze în trei locații.

Citește și: Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Halucinant! Un polițist se joacă pe telefon în timp ce prin fața lui o mașinină trece în viteză pe roșu

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la www.a1.ro, a declarat că circulația e haotică în aceste zone.

Citește și: Smiley news - Neatza cu Răzvan și Dani. Primul și ultimul cântăreț cu acordeon pe cal

”Militari, Crângași și Drumul Taberei sunt în Diasporă. Practic sunt expat. La dus pleci cu buletinul, la întors vii cu pașaportul. Te duci pe unde te duceai, la întors, te întorci pe unde apuci.”, a spus el în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a început ziua cu ”stângul”: ”Astăzi o să stau mai mult jos! Nu râdeți, vi s-a întâmplat și vouă!”... Oamenii nu sunt influențați de Lună! Astronomul Elizabeth Petrescu a desființat toate miturile: ”Nu există o energie inv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x