Antena Căutare

Imagini nemaivăzute de la competiția de viteză de la Reșița! Dani Oțil, clasat pe locul al treilea:”Noi, piloții, am scris istorie!”

Zeci de piloți de raliu s-au reunit, la finalul săptămânii trecute, pe Valea Domanului din Reșița, unde a avut loc o competiție de viteză. 

Zeci de piloți de raliu s-au reunit, la finalul săptămânii trecute, pe Valea Domanului din Reșița, unde a avut loc o competiție de viteză.

După ani de zile în care n-au mai fost organizate competiții de viteză în această zonă, la finalul săptămânii trecute, piloții de raliu au făcut spectacol pe unul dintre cele mai frumoase trasee din România.

Citește și: Tocul, cine și-a rupt tocul? Dani Oțil și Răzvan Simion, intrigați de o descoperire făcută dis-de-dimineață: ”A plecat așa, fără să se uite în urmă?”

”În weekend am scris din nou istorie la Reșița, la o coastă ce a fost reînviată după ani de zile de pauză. Zona este absolut superbă, terenul permite asfel de competiții, iar organizarea este absolut impecabilă, de care se ocupă o echipă numeroasă, care are în frunte doi bănățeni care pun osul la muncă. Traseul este cu de toate și ne permite și nouă, cei cu mașini foarte pregătite, să scoatem timpi buni.”, a spus Dani Oțil în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citește și: Dani Oțil, primele cerințe pentru nuntă: „Pubere, să nu crezi că scapi de plic!”

Vezi imagini spectaculoase surprinse la VTM Reștița 2019, în clipul de mai sus!

Dani Oțil, haz de necaz după ce Facebook și Instagram n-au funcționat:”Tu-ți dai seama că modelele au fost în somaj tehn... Țânțarii, tot mai agresivi! Ce trebuie să știi despre infecția cu West Nile: ”Nu există vaccin pentru ea. Prezentarea la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x