Neatza cu Razvan si Dani

De luni pana vineri, de la 8 dimineata

Nu e glumăă! Dani a stat pe Tinder în Tenerife și a fost pe punctul să se întoarcă însurat din vacanță: "Domnișoară, sunteți liberă diseară?"

 

Vacanța pe meleagurile încălzite a făcut din Dani un și mai mare doritor de senzații tari. Nu, nu e vorba de motoare, de curse sau de zmee, ci de ceva mult mai intens: femeile.

Și unde găsești femei atunci când te afli în Tenerife? Pe Tinder, celebra aplicație dedicată burlacilor. În cazul de față, Dani. 

Astfel, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a prezentat, în direct, cine a încercat să-l "agaţe" în Tenerfie.

Atenție, se râde! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe