Antena Căutare

Povestea Luptei de la Podul Înalt, povestită inconfundabil de Cătălin Oprișan. ”A bătut la ei ca la fasole!”

Bătălia de la Vaslui, menționată uneori drept Bătălia de la Podul Înalt, a avut loc în data de 10 ianuarie 1475 lângă orașul Vaslui. Povestea Luptei de la Podul Înalt  fost povestită inconfundabil de Cătălin Oprișan la „Neatza”, cu detalii picante, hazlii și nu numai.

Bătălia de la Vaslui, menționată uneori drept Bătălia de la Podul Înalt, a avut loc în data de 10 ianuarie 1475 lângă orașul Vaslui. Povestea Luptei de la Podul Înalt fost povestită inconfundabil de Cătălin Oprișan la „Neatza”, cu detalii picante, hazlii și nu numai.

Smiley News! Patiserie în China. Brutarii folosesc ciocane uriaș din lemn pentru a frământa coca. Ca la ei la nimenea, nici bunica nu era atât de „forțoasă” într-ale prăjituritului!

Nu-i așa că aveați nevoie să vă începeți ziua cu zâmbetul pe buze? Tocmai de aceea, Cătălin Oprișan este în platoul matinalilor de la „Neatza cu Răzvan și Dani” cu cele mai amuzante clipuri și situații din mediul virtual?

Smiley News! Un cățel pe derdeluș. Dovada că și câinii se dau cu sania! E „Ham-Ham” și „Wow-Wow!”

Azi, Cătălin Oprișan la „Neatza” ne-a oferit o adevărată lecție de istorie. ”A bătut la ei ca la fasole!”, a fost una dintre concluziile povestitorului.

Dani, aventură de neuitat sub apă alături de foci: ”Sar din apă și aterizează pe tine. Am stat peste 50 de minute cu ele... Amna are o nouă pasiune: ”Mă chiui să mă dau cu placa. Îmi rup picioarele de fiecare dată!” Neștiute sunt talentele arti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x