Antena Căutare

Ramona Olaru, schimbare uimitoare de look. Cum a apărut la Super Neatza: „Am trecut la vârsta pe care o am”

Ramona Olaru și-a făcut o schimbare de look radicală. „Vecina” de la Neatza și-a tuns părul și a lăsat blondul pentru un șaten.

Colaj cu Ramona Olaru Galerie
La Super Neatza cu Răzvan și Dani Ramona Olaru i-a încântat pe toți cu noua ei înfățișare | Instagram

La Super Neatza cu Răzvan și Dani Ramona Olaru i-a încântat pe toți cu noua ei înfățișare: „Dacă nu ați recunoscut-o...ea este Ramona. Într-o nouă fază a vieții ei. Fază care nouă ne place”, a sps Răzvan Simion despre Ramona Olaru.

Ramona Olaru (34 de ani) a strălucit în emisia de Super Neatza de pe 4 octombrie și a fost foarte jovială.

Citește și: Ramona Olaru, primul interviu despre bărbatul de care s-a îndrăgostit la prima vedere: „Nu mi s-a întâmplat niciodată”. Ce a spus

Cum arată acum Ramona Olaru. „Vecina” de la Super Neatza a surprins cu o schimbare de look radicală

„Mulțumesc pentru faptul că vă place! Am trecut la vârsta pe care până la urmă o am. Și o și reprezint acum fizic. 25 de ani. Așa se întâmplă! Să nu vă fie frică de femeile deștepte! Și ele sunt proaste atunci când se îndrăgostesc”, a spus Ramona. Când a vorbit despre „îndrăgosteală” Ramona Olaru a făcut semn spre ea, arătând că este o femeie îndrăgostită.

Ramona Olaru a publicat pe rețelele sociale imagini cu noua ei înfățișare, precizând că avea nevoie de o schimbare, că este mulțumită, dar a precizat că nu exclude ideea ca peste câteva luni să revină la blond.

Citește și: Ramona Olaru, imaginea care nu lasă loc de interpretări. Cum a apărut la scurt timp după ce a spus că este îndrăgostită „pe bune”

„N-am mai fost așa de 7-8 ani. La culoarea naturală. Mi s-a pus ie pe natural la păr și la unghii”, a spus Ramona Olaru pe rețelele sociale.

Se întâmplă schimbări în viața Ramonei Olaru și nu este vorba doar despr eînfățișare, ci și despre faptul că „vecina” a recunoscut că iubește din nou.

Surprinsă la un eveniment monden cu un zâmbet molipsitor, Ramona Olaru a fost întrebată de către reporterul Antena Stars cui i se datorează fericirea care i se citește pe chip. Frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a confirmat faptul că este îndrăgostită:

„Din dragoste! Sunt bine, sunt foarte fericită! Întotdeauna am găsit binele în orice situație și nu am de gând să mai las niciun moment să mă supere sau să nu-mi permită să afișez acest zâmbet molipsitor. Fluturii din stomac se trag de la dragoste. M-am îndrăgostit!”, a spus aceasta pentru Antena Stars.

Întrebată dacă a fost dragoste la prima vedere, Ramona Olaru a confirmat și a precizat că nu i s-a întâmplat niciodată să simtă în acest fel:

„Da! M-am îndrăgostit fix la prima vedere! Nu mi s-a întâmplat niciodată și nu m-am mai îndrăgostit așa de când eram adolescentă, cred. Și oricum atunci nu cred că am împărtășit aceste sentimente. Acum am reușit să le și împărtășesc. Este o dragoste matură, curată, sigură, sinceră și fără nicio presiune. Curge ușor.”, a mai adăugat Ramona Olaru pentru sursa citată mai sus.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x