Antena Căutare

Rețetă inedită de Ice Latte Blend pentru zilele toride de vară. Secretele dezvăluite de Alex Niculae la Neatza cu Răzvan și Dani

Alex Niculae, singurul roman care detine titlul de Campion Mondial la Prajire Cafea, face o demonstrație de cum să prepari un Ice Latte Blend, pentru zilele toride de vară. Iată ce ingrediente trebuie să folosești pentru a te bucura de savoarea puternică a cafelei.

Rețetă inedită de Ice Latte Blend pentru zilele toride de vară. Secretele dezvăluite de Alex Niculae la Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Neatza cu Răzvan și Dani, 28 iulie. Rețetă inedită de Ice Latte Blend, pentru zilele toride de vară | Neatza cu Răzvan și Dani

Cafeaua este pentru mulți dintre noi un moment de pauză și de răsfăț în care ne bucurăm de aroma desăvârșită a boabelor. Un Ice Latte Blend este o rețetă inedită potrivita pentru aceste zile de vara.

"Vom face mai întâi un un double shot espresso, pe care ulterior îl vom răci în acest dispozitiv special. Îl turnăm peste gheață, iar acum vom face un blend în lapte", spune Alex Niculae.

Iata ce ingrediente trebuie folosite pentru blend:

  • 12 ml cremă de orez pentru gătit
  • 50 ml lapte
  • 60 ml băutură din cocos

Ce este important la modul în care se prăjește cafeaua

Prin prajire, boabele de cafea isi pot etala calitatile la adevarata lor valoare. Prajirea este pe de o parte stiinta, pe de altã parte artã, astfel incat pentru a obtine calitate trebuie sa stii (aproape) totul despre cafeaua respectiva, unde a fost cultivata, cum a fost procesata, reactiile chimice ce au loc in timpul prajirii la fiecare faza si sa fii in acelasi timp si putin artist pentru a da o nota personala acelei cafele.

Citește și: Cafeaua ar putea ajuta la accelerarea metabolismului. Ce impact poate avea asupra siluetei tale

Conform studiilor de cercetare recurente, Doncafé e recunoscut că fiind “o marca de calitate care lansează permanent produse noi, inovative”. A devenit mai mult decât o obligație să încercăm permanent să surprindem consumatorii cu sortimente noi și cu origini exotice.

La calitatea produselor contribuie desigur și fabrica modernă pe care o avem în București, fiind singură multinațională din industria cafelei care are operațiuni serioase de producție aici. Cu cât cafeaua are un traseu mai scurt de la producție la consumatori, cu atât multitudinea de arome se transferă în ceașcă.

Pe fondul unei efervescențe în achiziția de espressoare pentru gospodării, consumatorii caută și o cafea de calitate care alături de convenience să le ofere și o experiență extraordinară.

Pentru fanii espresso-ului, avem două produse noi Doncafé Home Barista Boabe: Crema Profonda și Espresso Delicato. Ideale pentru mașinile automate din gospodăriile moderne, aceste espresso-uri satisfac pe cei mai pretențioși consumatori indiferent că-l folosesc simplu sau pentru rețetele cu lapte (delicioase în combinație cu laptele de ovăz).

Doncafé Home Barista Crema Profonda - un amestec de boabe de cafea atent selectionate, prajite lent, avand un gust echilibrat, usor condimentate, o aroma intensa si o crema densa. Recomandata pentru espresso, ristretto si latte macchiato

Doncafé Home Barista Espresso Delicato - obtinut prin prajire lenta, tipica pentru espresso, cu aroma puternica si note delicioase de caramel si fructe tropicale. Recomandata pentru espresso, caffe latte si cappuccino.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x