Antena Căutare

"Doamne, luminează-mi calea!" Mașină cu candelabre și papagali care dorm pe o pisică

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News" o mașină cu candelabre și câțiva papagali care dorm cu pisica.

Cătălin Oprișan a prezentat o mașină care are candelabre pe ea.

"Așa trebuie să ai candelabrul la mașină. Iată și comentariile: "Astea da semnalizare", "Luminează-le Doamne calea", "E dric ceva". Nu se poate să ai candelabrele astea pe mașină. Tot ne plângem că nu mai semnalizează oamenii. Este un studiu, de ce nu mai semnalizeaza ăștia care au mașini șmechere. S-a făcut un studiu pe 800 de oameni din Finlanda, nu de la noi, și au zis că ei așa se impun, conducând mașini șmechere și așa au ei personalitate și nu vor ei să semnalizeze", a povestit Cătălin Oprișan.

Redactorul a continuat prezentarea cu un video în care apar câțiva papagali care dorm pe o pisică. "Să vorbim încet că dorm și băieții ăștia. Uitați-vă unde este vârât papagalul ala."

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus.

Românii, despre Valentine's Day! Râzi cu lacrimi! „Cu ocazia asta, suntem mai buni!” - Video... A ajuns primul român calificat la Olimpiadă, dar a trăit o spaimă imensă. "Era să mor!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x